Καλως ηλθατε στο ιστολογιο μου!Καλη διαμονη.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Παντα στην καρδια μας!


Την απόκτηση του Ντάριο Φερνάντεζ, από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Αλκή, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η μεταγραφή του άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου και του Αρη είναι στο τελικό στάδιο, καθώς ο 32χρονος Αργεντινός μέσος, ο οποίος έχει και ισπανικό διαβατήριο, είναι ήδη στην Κύπρο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να διαπραγματευτεί τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πανιωνιος-Ηρακλης 1-0


Μια πολυ σημαντικη νικη μας επιφυλλασε η σημερινη Κυριακη.Με καλυτερο παικτη και σκορερ τον Νταβορ Κουκετς η ομαδα μας επικρατησε 1-0 του Ηρακλη στην Νεα Σμυρνη και εφθασε ετσι τους 13 βαθμους παιρνοντας βαθια βαθμολογικη ανασα.Με καλη εμφανιση και μοναδικη διαφοροποιηση σε σχεση με την ενδεκαδα που κερδισε στην Λαρισα την προηγουμενη αγωνιστικη τον Κουκετς στην θεση του Φανουρη,δεν αφησε περιθωρια στον αντιπαλο για οτιδηποτε.Ο νεαρος Σαμαρης αυτη την φορα ηταν στον αξονα και ηταν για ακομη μια φορα πολυ καλος και επιθετικο διδυμο τους Ριερα,Σαλαλι οι οποιοι (περισσοτερο ο Σαλαλι)ητανε και αυτοι καλοι και με τον Τσοτσαλιτς μετα απο καιρο να πραγματοποιει καλη εμφανιση φθασαμε στην νικη.Η ενδεκαδα.>>Μαχο,Μανιατης,Κοντοες,Λατκα,Σιοβας,Τσοτσαλιτς,Κουκετς,Σαμαρης,Αναστασοπουλος,Σαλαλι,Ριερα.Επαιξαν επισης οι Φανουρης,Μπαλαμαν(0) και Ομο.Συνεχεια τωρα το επομενο Σαββατο(17.15) με την Κερκυρα.Υ.Γ.-1>το πρωτο γκολ που σημειωνεται φετος στην εστια προς τον Αγιο Ανδρεα,Υ.Γ.-2>ολα τα ματς φετος στην Νεα Σμυρνη ειτε κερδισαμε ,ειτε χασαμε ειχανε αποτελεσμα 1-0(η 0-1),Υ.Γ.-3>και στα 3 παιχνιδια που κερδισαμε φετος στην Νεα Σμυρνη (με Αρη,αεκ και Ηρακλη)ο αντιπαλος τελειωσε το παιχνιδι με 10 παιχτες! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΚΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ``"Κάναμε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα πάει έτσι, στην τακτική. Ήμασταν καλύτεροι στα σημεία, δημιουργήσαμε 3-4 φάσεις και σκοράραμε. Πανηγυρίζουμε σήμερα, αλλά από αύριο σκεπτόμαστε μόνο το ματς με την Κέρκυρα. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή. Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θέλουμε την ουσία και τίποτα άλλο. Οι συνεχόμενες νίκες θα βοηθήσουν την ομάδα ψυχολογικά για τη συνέχεια".

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αποστολη για αυριο


Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Μπάλαμπαν, Σάμαρης, Λάτκα, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Χίκα, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Όμο, Οκπάκο, Πούπο, Τσότσαλιτς, Σαλαλί, Σκούρτης, Ριέρα, Γιόνσον.Και ο Σκουρτι στην αποστολη λοιπον.Θα τον δουμε?Εντυπωση μου προκαλει η παρουσια του Πουπο,Αυτος δεν βρισκεται σε διαδικασια λυσης συμβολαιου?Ο δε Γιονσον θελει να φυγει.Με δηλωσεις του σε Σουηδικη εφημεριδα,``ριχνει διχτυα ενδιαφεροντος ``προς την προηγουμενη ομαδα του την ΑΙΚ Στοκχολμης,αναφερει ποσο ωραια περνουσε εκει,οτι η ομαδα μας πωλειται οποτε εκεινος θελει να φυγει.Ας φυγει το παλληκαρι απο τωρα!Γιατι να τον καθυστερουμε?Ας παει και αυτος στο καλο σαν τους αλλους.Δεν θελουμε κανεναν που δεν θελει να βρισκεται εδω!Εμεις εχουμε αυριο το πολυ κρισιμο παιχνιδι με τον Ηρακλη και σε αυτο πρεπει να συγκεντρωθουμε.Καλη επιτυχια!

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Στο καλο!



Τελος λοιπον ο Παρτους(ο οποιος απο την αρχη ηθελε να παει Ισπανια!)και ο Φουνγκοτετοιος ο οποιος επαιξε λιγο και ητανε πολυ κακος.Σειρα τωρα με αυτον τον απαραδεκτο πρωην ποδοσφαιριστη Vaz Te.Ας παει να βρει κανενα πρωταθλημα του επιπεδου του!Οπου να ειναι αλλα μακρυα απο εμας!Και βεβαια ειναι και ο Κοιλιαρας ο οποιος ειχε αποκτηθει πολυ ακριβα,δεν μπορεσε ομως να κανει τιποτα αυτα τα χρονια και δικαιως βλεπει την πορτα της εξοδου.Το σιγουρο ειναι οτι την επομενη μεταγραφικη περιοδο χρειαζομαστε ενισχυση στις θεσεις 3 και 9.Ειδικα ο φορ περιοχης ειναι απαραιτητος.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στιγμες απο την Εσπερια..


Πισω παλι λοιπον μετα απο αρκετες μερες στην Εσπερια.Πριν αρχισει η κανονικη ροη των αναρτησεων (μετα απο μια συνταρακτικη Πανιωνια εβδομαδα και μια συγκλονιστικη νικη στην Λαρισα)επιτρεψτε μου να γραψω μερικα πραγματα τα οποια βιωσα τις προηγουμενες ημερες.Ποτε δεν ειχαμε την καλυτερη εικονα σαν χωρα στο εξωτερικο.Καθε χρονο ομως εβλεπα μια καθιζηση του``brand name`` Greece!Ολο και πιο κατω.Η διαφορα φετος ομως ητανε εμφανης.Προς τα κατω βεβαια...Εχοντας βρεθει περσυ την ιδια εποχη στο ιδιο μερος,μπορεσα να κανω αμεση και προσφατη συγκριση.Η εικονα της χωρας μας ειναι η χειριστη δυνατη.Συνωνυμη της αναξιοπιστιας και της αμετροπρεπειας. Δεν γλυτωσα την χολη και το οξος``εκει στην Εσπερια``.Σε παραρηνιες οχθες και πανεμορφες καταπρασινες κωμοπολεις.Δεν υπηρξε ταξιτζης,συνεδρος,ρεσεψιονιστ,σερβιτορος,μπαρμαν η καμαριερα(!) που να μην μου αναφωνησει καταμουτρα-->>``Ah,Greek!No money,no money!``.Αιφνιδιαστηκα,δεν το περιμενα.Και μετα σκεφθηκα,ποσα θα εχουν ακουσει αυτοι οι (συνηθως καλοπροαιρετοι) Ευρωπαιοι για την καταντια μας.Δεν θυμαμαι να εχω νοιωσει ποτε τοσο αμηχανα(εκτος ισως απο εκεινο την φοβερη αττακα που ακουσα στο ιδιο μερος τον Νοεμβρη του 2009>``And finally there is ...Greece!`).Επιστρεφοντας συνταξιδευα στο αεροπλανο με group Ελληνων.Ευκολα ορατη η εθνικοτητα και το επιπεδο τους απο την πυλη εξοδου στο αεροδρομιο.Τι καλλιεργεια,τι πολιτισμος,τι επιπεδο! Τι ευαερη ρατσα!Και μεσα στην ευπρεπεια !Κατταρακτης αγενειας ,ξιππασιας και επιδεικτικου νεοπλουτισμου.Α, και χειροκροτημα στην προσγειωση βεβαια.Οι ... διασωθεντες! Και το καλωσορισμα στην πατριδα μου απο τους ``ευγενεστατους`` security του ``Βενιζελος``.Πολιτισμικο shock...Οσο μεγαλωνω,τοσο η Ελλαδα με πληγωνει...

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

λαρισα-Πανιωνιος 0-1 !

Μεγαλη νικη ,νικη ελπιδας και παραμονης(Γιωργος)

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αποστολη για αυριο


Στη Νέα Σμύρνη πραγματοποιήθηκε και η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου, η τελευταία πριν τον αυριανό αγώνα εκτός έδρας με την Λάρισα.
Μετά τη λήξη της προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μάχο, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Μπάλαμπαν, Σάμαρης, Λάτκα, Κούκετς, Χίκα, Γουνδουλάκης, Όμο, Αναστασόπουλος, Κοντοές, Οκπάκο, Ριέρα, Πούπο, Σαλαλί, Γιόνσον, Σιόβας, Κολοβός.
*Εκτος αποστολής οι Βαζ Τε και Βαρο.
(Αναρτήθηκε από Γιώργο λόγω απουσίας του διαχειριστή)

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Στην Εσπερια...


...για τις επομενες ημερες(και χωρις laptop οπως παντα).Μακρυα απο την ζοφερη Πανιωνια πραγματικοτητα.

Mαυρη Τριτη...

Τα ονειρα και η ζωη μας δεν πωλουνται...

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στιγμες απο την 2 σημερα

Παρολο το νωρις της ωρας,με δεδομενο οτι τα μαγαζια ηταν ακομα ανοιχτα και η ...πενταρα πολυ προσφατη βρεθηκε αρκετος κοσμος στο γηπεδο σημερα*ο κοσμος προσπαθησε να βοηθησει την ομαδα,οσο μπορουσε χωρις γκρινιες*αυτη ομως δεν βοηθιοταν με τιποτα!*μπαινοντας στην 2 δεν ψαξανε ουτε εμενα ,ουτε τον γιο μου(για τον Αντωνη ητανε αυτο!)*σχετικα καθαρα τα καθισματα παρολη την προηγηθεισα βροχη*ανταλλαγη εμετικων συνθηματων απο την 3 στην 8 και ταναπαλιν*γιατι πρεπει να υφισταμεθα ολο αυτο τον οχετο?*οσο περνουσε η ωρα τοσο ησυχαζε το γηπεδο*μαλλον ερχοταν η συνειδητοποιηση!*και στο τελος ουτε λαικα δικαστηρια ουτε τιποτα*και ο αλλος μεχρι πρωιας να διασκεδαζει στο Can-Can*λιωμα βεβαια*σημερα το βραδυ εξελιξεις*ολοι οι σοβαροι ανθρωποι εγκαταλειπουν το πλοιο που βυθιζεται*ηταν χαρα μου που σας ειδα (σχεδον)ολους σημερα*ιδιαιτερα χαρηκα για την γνωριμια με τον Δημητρη(φιλε θα τα πουμε συντομα με καλυτερες συνθηκες πιστευω).

Πανιωνιος-Ατρομητος 0-1

Ειχαμε την ατυχια να παρακολουθησουμε ζωντανα τον μεσημεριατικο αγωνα,γιαυτο τον λογο εξαλλου σημερα το blog ``βγαινει``απο την Νεα Σμυρνη και οχι απο την απεναντι πλευρα του Αιγαιου-ως συνηθως.Τωρα τι να γραψω για αυτο που ειδα?Τραγικο το θεαμα,μια ομαδα χωρις αρχη,μεση και τελος,με αδυναμια πραγματοποιησης εστω και στοιχειωδων συνδυασμων,η πληρης ανυπαρξια και ο πληρης ευτελισμος ητανε εκει(και δυστυχως ημασταν και εμεις εκει!).Απαξιωση.Δεν υπαρχει ομαδα Πανιωνιος.Δυο εικονες μου μενουν χαραγμενες στην μνημη μου απο σημερα>>>τον αρχηγο Γιαννη Μανιατη να ζηταει αλλαγη και στην συνεχεια να ξεσπαει σε κλαματα στον παγκο και τον Μποσκο Μπαλαμαν μετα το παιχνιδι να φευγει μονος του ,να διασχιζει το members club με σκυφτο το κεφαλι και να μην ακουγεται τιποτα απο τους παρευρισκομενους.Σαν σε κηδεια...

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αποστολη για αυριο με ...Vaz Te


Μάχο, Μπέλιτς, Μπάλαμπαν, Σάματης, Λάτκα, Κούκετς, Βαρό, Χίκα, Μανιάτης, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Όμο, Κουμορτζί, Βαζ Τε, Τσότσαλιτς, Σαλαλί, Ριέρα, Οκπάκο.Με τον Γιωργο Παρασχο στην εξεδρα λογω της γνωστης τιμωριας του και με την ιδια ενδεκαδα της ...πενταρας αντιμετωπιζουμε τον Ατρομητο σε εναν αγωνα ζωης και θανατου κυριολεκτικα!Νικη- μονοδρομος αυριο,νικη-οξυγονo.Ας ελπισουμε οτι θα πανε ολα καλα σε ενα παιχνιδι καθε αλλο ,παρα ευκολο.Εμεις θα ειμαστε εκει.Καλη επιτυχια!

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Καλως ηρθες...



...και καλη επιτυχια.Η στηριξη και ο σεβασμος μας ειναι δεδομενα!

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Και οποιος καταλαβε...

``Timoros είπε...
o aposporis den eixe diafora filosofias alla diafora sto oikonomiko
ntropi tou pou dene ixe ta panelonai na pei tin alitheia stin dilosi tou (oxi autin na nikisoume tin aek gia na xaroun oi gavrovazeloi, tin alli leo)
8 Νοεμβρίου 2010 5:47 μ.μ.``(αναδημοσιευση απο τον ΙΩΝΑ http://iwn1998.blogspot.com/)

Γιωργος Παρασχος και παλι


Αντι αλλου καλωσορισματος επαναδημοσιευω την αποχαιρετιστηρια(...προφητικη!) αναρτηση του ιστολογιου που διαβαζετε, οταν στις 22 Απριλιου 2010 ανακοινωθηκε η απολυση του Γιωργου Παρασχου απο τον Πανιωνιο,γιατι δεν ταιριαζε με το ``νεο μοντελο``διοικησης του Κιντη(!).Θεωρω οτι στην παρουσα πολυ κακη συγκυρια για εμας ειναι οτι καλυτερο και ευελπιστω οτι θα παραμεινει και ο Ακης μαζι του``---->>>``Ευρισκομενος σε ταξιδι χθες που ανακοινωθηκε η απολυση του Γ.Παρασχου αισθανομαι την αναγκη να γραψω μερικα πραγματα-εστω και με καθυστερηση.Το ιστολογιο αυτο ασκησε εντονη κριτικη οταν ανακοινωθηκε η προσληψη του-κριτικη που απο οτι αποδειχθηκε στην συνεχεια ηταν αδικη.Ο Γιωργος Παρασχος μας κερδισε ολους με την δουλεια του,τους τροπους του,την πραοτητα και την καθαροτητα της σκεψης του.Μας βοηθησε παρα πολυ να μην μπλεξουμε σε περιπετειες ,εδωσε ευκαιριες σε ολους,χρησιμοποιουσε το εμψυχο δυναμικο της ομαδας αναλογα με τον αγωνα και συνηθως οι παρεμβασεις του στην διαρκεια του αγωνα ηταν ευστοχες και επιτυχημενες.Η σοβαροτητα του επανεφερε την ηρεμια στα αποδυτηρια ,οι παικτες σταματησαν να χωριζονται σε παιδια και αποπαιδια και το μπαχαλο που ειχε αφησει φευγοντας πισω του εκεινος ο απιθανος Βελγος συμμαζευτηκε.Απο ενα σημειο και μετα φανηκε καθαρα οτι η παρουσια του δεν ταιριαζε με την νεα ταξη πραγματων που ευαγγελιζεται ο Γ.Κιντης.Εχω την εντυπωση οτι ο Γ.Παρασχος θα παραμεινει ``χρυση εφεδρεια`` του συλλογου για δυσκολες και αναποδες στιγμες μετα το πετυχημενο φετεινο του περασμα απο την αμαδα μας.Γιωργο Παρασχο σου ευχομαι να εισαι υγιης και ολα να σου πανε καλα!``

Ο Λινεν στην Αrminia Βielefeld



Lienen neuer Arminia-Trainer

Ewald Lienen wird neuer Arminia-Trainer.

Am Sonntagabend einigten sich der 56-Jährige und der Club auf eine sofortige Zusammenarbeit. Die Vorstellung des neuen DSC-Trainers erfolgt am morgigen Montag im Rahmen einer Pressekonferenz.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

οσφπ-Πανιωνιος 5-0

Μια κακη,κακιστη εμφανιση και μια βαρεια ηττα-διασυρμο μας επεφυλλασε το σημερινο Σαββατιατικο παιχνιδι φιλοι συν-Πανιωνιοι.Ομαδα 30` κυριολεκτικα ,μετα το 1-0 εχασε και παλι τα αυγα και τα καλαθια.Με κεντρο αμυνας για τα ...πανηγυρια(τι ειχες Γιαννη...) και απο εκει και μπροστα αστο καλυτερα,φθασαμε στο 94`σε αυτη την ηττα-ξεφτιλισμα για να μας προσγειωσει μετα το ...διαλλειμα της προηγουμενης αγωνιστικης με τους καλους μας πελατες.Διακριθεντα η εστω διασωθεντα εγω τουλαχιστον δεν διεκρινα,και ισως ο Μαχο να χρειαζεται να παρει μερικες ανασες.Τυχεροι λοιπον εκεινοι οι φιλοι που δεν το ειδαν το ματς,για μας απο ενα σημειο και μετα ητανε μαρτυριο.Οσο για τον Ακη,δεν νομιζω οτι οποισδηποτε και να ητανε στην θεση του θα μπορουσε να κανει κατι καλυτερο.Ητανε τετοια και τοσο μεγαλη η διαφορα στην ποιοτητα των παικτων στην μια και στην αλλη πλευρα που δεν αφηνε περιθωρια.Δυσκολη συνεχεια με αρχη τον ``τελικο`` με τον Ατρομητο το ερχομενο Σαββατο στις 15.00,οπου δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο την νικη.

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αποστολη για αυριο


Μάχο, Παναγόπουλος, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Βαρό, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Σάμαρης, Χίκα, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν.Αυριο απο οτι εδειξε στις τελευταιες προπονησεις ο Ακης θα αγωνισθει η ενδεκαδα που νικησε την αεκ με μοναδικη αλλαγη τον Βαρο(ωχ!)στην θεση του Γιαννη Μανιατη που ειναι τιμωρημενος με καρτες και δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης.Καλη επιτυχια! Υ.Γ.σωστος ο Ακης που αφησε εκτος αποστολης τον ανεκδιηγητο τουριστα πρωην ποδοσφαιριστη Vaz Te.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Μπαλαμαν¨>> Θελω να επιστρεψω στο Βελγιο


Μιλώντας για το προσεχές ματς του Europa League, έχοντας δει από πρώτο χέρι την ΑΕΚ την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, ο 32χρονος άσος είπε: «Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Στην έδρα μας είμαστε πολύ καλοί, αλλά ερχόμαστε από μία δύσκολη περίοδο. Ο Πανιώνιος διαθέτει πολλούς νέους παίκτες και κάποια παιδιά ήταν εκτός φόρμας. Όμως έχουμε καλό δυναμικό. Κερδίσαμε τον Άρη, σε ένα ματς που σκόραρα εγώ και την Κυριακή δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στην αργή άμυνα της ΑΕΚ.
Έχω δει τον Λουκάκου και με την ταχύτητά του μπορεί να κάνει τα πάντα. Η ΑΕΚ είναι πιο δυνατή στην έδρα της, αλλά με πίεση ψηλά στην άμυνά της μπορεί ο αντίπαλος να της δημιουργήσει προβλήματα. Η Άντερλεχτ δεν θα πρέπει να παίξει φοβισμένα, όπως έκανε με τη Χάιντουκ», είπε ο Μπάλαμπαν.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπριζ, τόνισε: »Μίλησα με τον Λουκ Ντεβρόου (αθλητικός διευθυντής). Όχι δεν μου ζήτησε να επιστρέψω, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν ενδιαφέρον. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Πανιώνιο και μου αρέσει εδώ. Θέλω όμως να επιστρέψω στην Μπριζ και να περάσω εκεί έναν ακόμη χρόνο από τη ζωή μου».

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Σημερινες δηλωσεις Ακη Μαντζιου


Για την παρουσία του στον πάγκο του Πανιωνίου: «Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα. Το έκανα, όμως δεν είναι δικό μου θέμα αν θα μείνω. Πάντως, θα ήθελα να μείνω ως προπονητής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο».

Για την εικόνα ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες: «Διαβάσαμε πολύ καλά την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αιφνιδιάσαμε την αντίπαλη ομάδα. Είδαμε τις αδυναμίες της και τα δυνατά της σημεία. Προσπαθήσαμε να την αποδυναμώσουμε. Νομίζω ότι το παιχνίδι μας βγήκε. Η ΑΕΚ μετά την αλλαγή του προπονητή έχει αλλάξει ψυχολογία και έχει πάρει κάποια αποτελέσματα. Ωστόσο, και ο Χιμένεθ - όπως δήλωσε - θέλει χρόνο για να δουλέψει».

Για την αλλαγή της εικόνας του Πανιώνιου: «Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι. Δουλέψαμε στο να πιστέψουν οι παίκτες στις δυνατότητές τους. Πέρυσι οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν κατά διαστήματα το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ίσως έπρεπε να πιεστούν λίγο να παραπάνω ή να βάλουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα. Πιεστήκαμε, δουλέψαμε, δώσαμε το μάξιμουμ και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή στον Πανιώνιο».

Για το αν είχε άγχος: «Δεν είχα άγχος. Η εμφάνιση της ομάδας βοηθάε τον προπονητή να αισθάνετια καλύτερα. Από το πρώτο λεπτό δείχναμε ότι είμαστε κυρίαρχοι του αγώνα. Το μόνο που περιμέναμε ήταν να μπει το γκολ. Η αλήθεια μετά το χαμένο πέναλτι, ταρακουνηθήκαμε και περιμέναμε τη στιγμή να βάλουμε ένα γκολ».

Για τον Μίκαελ Στόρε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω για τον κόουτς. Δεν θεωρώ ότι είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της ομάδας. Αν εξαιρέσουμε κάποια ματς, σε γενικές γραμμές η εικόνα του Πανιωνίου ήταν καλή. Πιστεύω ότι του έλειπε η τύχη. Αν δείτε τις δηλώσεις των παικτών, ο προπονητής ήταν δουλευταράς και δούλευε πολύ καλά με όλους μέσα στην ομάδα».

Για τον «Γολγοθά» των Νεοσμυρνιωτών (σ.σ.: παίζει με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, Ατρόμητο στη Νέα Σμύρνη, Λάρισα στο Αλκαζάρ και Ηρακλή, Κέρκυρα εντός): «Το ζητούμενο θα ήταν να έχουμε κάθε Κυριακή τέτοια εικόνα. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια, να πιστεύουμε και να δουλεύουμε για το καλό της ομάδας. Δεν πιστεύω ότι κανένα παιχνίδι θα είναι εύκολο. Μόνο με ιδρώτα και πολύ κόπο θα προχωρήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε σαν οικογένεια».

Για το πώς αισθάνεται που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα: «Είμαι μια ζωή σε αυτή την ομάδα. Ό,τι έχω να κάνει με την καριέρα μου, το επάγγελμα μου έχει συνδεθεί με τον Πανιώνιο. Έχουμε περάσει πολλές στιγμές καλές και άσχημες. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου ο Πανιώνιος και δεν μπορούσα να το κρύψω».